آلو دارای بسیاری از ویتامین ها و مواد مغذی از جمله ویتامین K، ویتامین A، پتاسیم و آهن است (25).
به دلیل مواد مغذی موجود در آلو، ممکن شاه میگو ببری به بهبود سلامت قلب، کاهش خطر سرطان روده بزرگ و حتی با کاهش اشتها کمک کند (25، 26 منبع معتبر، 27 منبع معتبر).
خلاصه
آلو پر از ویتامین ها و مواد مغذی است پنج آلو خشک با تامین 9 درصد از ارزش روزانه، منبع گیاهی خوبی از ید را فراهم می کند.
9. لوبیا لیما
لوبیا لیما معمولاً با سوکوتاش غذای بومی میگو ببری بوشهر که لوبیا لیما و ذرت را مخلوط می کند، مرتبط است.
لوبیا لیما منبع خوبی از فیبر، منیزیم و فولات است که آنها را به انتخابی برای سلامت قلب تبدیل می کند (28).
آنها همچنین منبع گیاهی یا گیاهخواری نسبتا خوبی از ید هستند.
با توجه به تنوع ید در خاک، آب آبیاری و کودها، مقدار ید در میوه ها و سبزیجات می تواند متفاوت باشد (6Trusted Source، 29Trusted Source).
با این حال، به طور متوسط، یک فنجان لوبیا لیما پخته شده حاوی 16 میکروگرم ید یا 10 درصد ارزش روزانه است (منبع مورد اعتماد).
نوری نوعی جلبک دریایی قرمز است. برخلاف جلبک های دریایی قهوه ای، میزان ید بسیار کمتری دارد.
نوری نوعی جلبک دریایی است که معمولا در رول سوشی استفاده می شود.
محتوای ید در نوری بین 16 تا 43 میکروگرم در میگو لابستر یا حدود 11 تا 29 درصد از مقدار روزانه متغیر است (8 منبع معتبر، 9 منبع معتبر).
خلاصه
جلبک دریایی میگو سنگی با این حال، مقدار آن بستگی به گونه دارد. کلپ کامبو بالاترین مقدار ید را ارائه می دهد، به طوری که برخی از انواع آن حاوی تقریباً 2000 درصد ارزش روزانه در یک گرم هستند.
تبلیغات
2. کد
ماهی کاد یک ماهی سفید همه کاره است که بافت ظریفی دارد و طعم ملایمی دارد.
چربی و کالری نسبتا کمی دارد اما طیف گسترده ای از مواد معدنی و مواد مغذی از جمله ید را ارائه می دهد (منبع مورد اعتماد).
طبق پایگاه داده محتوای غذایی ایسلندی، ماهی های کم چرب دارای بالاترین میزان ید هستند (منبع معتبر 10).
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.