خوردن بادام زمینی ممکن است به شما کمک کند عمر طولانی تری نیز داشته باشید. یک مطالعه در مقیاس بزرگ نشان داد که افرادی که به طور منظم هر نوع آجیل
(از جمله بادام زمینی) می خورند نسبت به افرادی که به ندرت آجیل می خورند، کمتر احتمال دارد به هر دلیلی بمیرند.
از آنجایی که این مطالعه مشاهدهای بود، نمیتوان ثابت کرد که بادام زمینی گوجه ای دقیقاً عامل کاهش میزان مرگ و میر بوده است، اما قطعاً با آن مرتبط است.
کاهش خطر ابتلا به دیابت
بادام زمینی یک ماده غذایی با گلیسمی پایین است، به این معنی که خوردن آن باعث افزایش سطح قند خون شما نمی شود. مطالعات نشان داده است که خوردن
بادام زمینی می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در زنان کاهش دهد.
کاهش التهاب
بادام زمینی منبع خوبی از فیبر است که به کاهش التهاب در سراسر بدن و همچنین به سیستم گوارش شما کمک می کند.
پیشگیری از سرطان
تحقیقات نشان داده است که برای افراد مسن، خوردن کره بادام زمینی ممکن است به کاهش خطر ابتلا به نوع خاصی از سرطان معده به نام آدنوکارسینوما غیر کاردیا
معده کمک کند.
تغذیه
بادام زمینی سرشار از پروتئین، چربی و فیبر است. در حالی که بادام زمینی ممکن است مقدار زیادی چربی داشته باشد، بیشتر چربی های موجود در آنها به عنوان
“چربی خوب” شناخته می شوند. این نوع چربی ها در واقع به کاهش سطح کلسترول شما کمک می کنند.
بادام زمینی همچنین منبع عالی از:
منیزیم
فولات
ویتامین E
فلز مس
آرژنین
مواد مغذی در هر وعده
یک وعده ¼ فنجان بادام زمینی خام حاوی:
کالری: 207
پروتئین: 9 گرم
چربی: 18 گرم
کربوهیدرات: 6 گرم
پروتئین: 9 گرم
فیبر: 3 گرم
شکر: 1 گرم
چیزهایی که باید مراقب آنها باشید
در حالی که بادام زمینی غذای سالمی است، همه نمی توانند از آن لذت ببرند. آلرژی به بادام زمینی شایع ترین آلرژی غذایی در ایالات متحده است که باعث اکثر
مرگ و میرهای مرتبط با آلرژی غذایی می شود.
حساسیت خفیف به بادام زمینی علائمی مانند خارش کهیر، حالت تهوع یا تورم صورت را نشان می دهد. با این حال، یک آلرژی شدید به بادام زمینی می تواند یک
واکنش تهدید کننده زندگی به نام آنافیلاکسی ایجاد کند. علائم آنافیلاکسی شامل مشکلات تنفسی است. تغییر در هوشیاری؛ حالت تهوع؛ استفراغ؛ تصرف؛ درد
قفسه سینه؛ تورم زبان، صورت یا لب ها؛ خواب آلودگی شدید؛ و احساس سرگیجه، گیجی یا سبکی سر.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.