شکلات خارجی در تهران جان دختر بچه ای را گرفت

دانه های کاکائو در غلاف های بزرگ رشد می کنند که پس از رسیدن برداشت می شوند و سپس اجازه می دهند تا تخمیر شوند.

در ابتدا، دانه های کاکائو بسیار تلخ هستند. فرآیند تخمیر تلخی را نرم می‌کند و به تولیدکنندگان اجازه می‌دهد تا مراحل بعدی، برشته کردن و پوست‌کردن را طی کنند.

برشته کردن به توسعه طعم لوبیا کمک می کند، در حالی که پوسته پوسته کردن، نوک کاکائو را آشکار می کند، بخشی از لوبیا که تمام طعم را دارد.

شکلات خارجی در تهران که با تکه های نارگیل پوشانده شده اند.

هنگامی که نوک کاکائو استخراج شد، باید آنها را به ماده ای به نام مشروب شکلاتی تبدیل کرد. این مشروب چیزی نیست که بخواهید بخورید: به لطف کره کاکائویی

که در آن وجود دارد بسیار چرب است و خمیر و تلخ است. سپس این مایع را فشار می دهند تا چیزی به نام کیک مطبوعاتی ایجاد شود، ماده ای که عمدتاً از مواد جامد

کاکائو تشکیل شده است، در حالی که کره کاکائو اجازه می دهد تا خارج شود.

شیرینی های شکلاتی و آجیلی.

هنگامی که کیک پرس ساخته شد، تولیدکنندگان گزینه های مختلفی دارند. برای تهیه کاکائو، آنها می توانند کیک پرس را حتی بیشتر فشار دهند تا مواد جامد کاکائو

را قبل از خشک شدن و سپس پودر کردن آن جدا کنند. آنها همچنین می توانند مقداری از کره کاکائو را به همراه شکر و سایر مواد ترکیب کنند تا شکلات خوردنی تولید

کنند که تحت فرآیندی به نام کانچینگ قرار می گیرد تا شیرینی صاف و خامه ای بدون هیچ اثری از شن ایجاد شود. خوردن انواع آن نیز می تواند با شیر تقلب شود،

شکلات شیری ایجاد می کند و سطح شیرینی آن می تواند بسیار متفاوت باشد. برای شکلات سفید، کره کاکائو با وانیل و شیر مخلوط می شود.

ترافل شکلاتی بلژیکی.

تاریخچه شکلات تقریباً به اندازه خود شیرینی جالب است. در زادگاهش در آمریکای جنوبی، آن را در نوشیدنی‌هایی تهیه می‌کردند که مخصوص خانواده سلطنتی و

اعضای عالی رتبه جامعه بود. زمانی که کاشفان اروپایی از آن بازدید کردند، با شکلات آشنا شدند و پس از بازگرداندن غذا به اروپا، این غذا به یک موفقیت بزرگ تبدیل

شد. در نهایت، اروپایی ها شروع به آزمایش کردند، شکر و سایر مواد را اضافه کردند و در نهایت فرآیندی را توسعه دادند که به آنها امکان می داد علاوه بر نوشیدنی،

میله نیز بسازند. با توسعه شکلات تخته ای، قنادی ها متوجه شدند که این شکلات دارای طیف وسیعی از امکانات است، از روکش آب نبات گرفته تا ترافل، و لوکس

زمانی کمیاب به یک صنعت بسیار سودآور جهانی تبدیل شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.