در کفش ایمنی نوین ملی طلا به کار رفته و سبب افزایش قیمت آن می شود

کفش ایمنی Lupriflex من معیوب است و مطمئن نیستم که شکایت موجه است یا خیر.
لطفاً ابتدا هرگونه نقصی را به خرده فروش متخصص خود که کفش ایمنی Lupriflex خود را از او خریداری کرده اید نشان دهید (اثبات خرید را فراموش نکنید!). فروشنده تماس شما برای چنین سوالاتی است.

آنها با تخصص خود می توانند به بهترین شکل قضاوت کنند که چه کاری باید انجام شود یا اینکه آیا کفش شما باید برای تعمیر فرستاده شود.

کفش های ایمنی با خواص الکتریکی چه تفاوتی دارند؟

کفش‌های رسانای الکتریکی (نماد: C) برای کاهش و تخلیه بار الکترواستاتیک در سریع‌ترین زمان ممکن ضروری هستند. پیش نیاز این است که خطر برق گرفتگی ناشی از یک دستگاه الکتریکی یا قطعات برقی کاملاً رد شود.

اگر قرار است بار الکترواستاتیکی کاهش یابد و تخلیه شود و خطر برق گرفتگی ناشی از دستگاه الکتریکی یا قطعات برقی به طور کامل رد نشود، کفش های آنتی استاتیک (نماد: A) مورد نیاز است.

کفش های عایق الکتریکی (نماد: I) باید در صورت خطر برق گرفتگی، به عنوان مثال ناشی از آسیب دیدگی تجهیزات الکتریکی برقی، پوشیده شوند.

استاندارد DIN EN 61340-5-1 (“محافظت از قطعات الکترونیکی در برابر پدیده های الکترواستاتیک”) برای محافظت از قطعات کار و دستگاه ها از طریق تخلیه کنترل شده اعمال می شود.
 این با تخلیه الکترواستاتیک (ESD) سروکار دارد. محدوده ESD تعریف شده در این استاندارد نهایتاً محدودیت محدوده آنتی استاتیک از استاندارد کفش ایمنی EN ISO 20345 است. حد پایین مقاومت حجم در اینجا 100 کیلو اهم و حد بالایی 35 مگا اهم (3.5 x 10 7 اهم) است.
در هر صورت، کفش ایمنی نوین ملی که قابلیت ESD را داشته باشد، در عین حال آنتی استاتیک نیز هست. برعکس، هر کفش ضد الکتریسیته ساکن قابلیت ESD را ندارد.
به عنوان مثال، اگر مقاومت تماسی 100 مگا اهم اندازه گیری شود، کفش آنتی استاتیک است اما خارج از محدوده ESD است. اگر مقاومت تماسی کفش فقط 1 مگا اهم باشد، هم آنتی استاتیک است و هم قابلیت ESD را دارد.
 کفش های ایمنی که این استاندارد را رعایت می کنند دارای نماد زرد رنگ ESD هستند.
تفاوت کفش ایمنی، کفش محافظ و کفش شغلی چیست؟
تفاوت بین کفش های ایمنی (با علامت S, EN 20345) و کفش های محافظ (علامت گذاری P, EN 20346) در سطح محافظت پایین تر کفش های محافظ برای انگشتان پا (کلاه های محافظ) نهفته است.
 امروزه دیگر از کفش های محافظ استفاده نمی شود. کفش‌های شغلی (با علامت O, EN 20347) محافظ پنجه ندارند. با این حال، آنها حداقل یک جزء محافظ دیگر (به عنوان مثال حفاظت از نفوذ) دارند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.