اما کام اروپایی ها از دستور العمل نوشیدنی شکلاتی سنتی آزتک ها راضی نبودند. آنها انواع شکلات داغ خود را با شکر نیشکر، دارچین و سایر ادویه ها و طعم دهنده های رایج درست کردند.
به زودی، خانه های شکلاتی شیک برای ثروتمندان در سرتاسر لندن، آمستردام و دیگر شهرهای اروپایی ایجاد شد.
شکلات جعبه ای مرسی در مستعمرات آمریکا
شکلات در سال 1641 با یک کشتی اسپانیایی وارد فلوریدا شد و گمان میرود که اولین خانه شکلات آمریکایی در بوستون در سال 1682 افتتاح شد. در سال 1773، دانههای کاکائو واردات عمده مستعمرات آمریکا بود و شکلات مورد علاقه مردم از همه طبقات بود.
در طول جنگ انقلاب، شکلات به عنوان جیره در اختیار نظامیان قرار می گرفت و گاهی اوقات به جای پول، به سربازان می دادند. (شکلات همچنین به عنوان جیره غذایی به سربازان در طول جنگ جهانی دوم ارائه می شد.)
پودر کاکائو
هنگامی که شکلات برای اولین بار در اروپا وارد صحنه شد، یک لوکس بود که فقط ثروتمندان می توانستند از آن لذت ببرند. اما در سال 1828 شیمیدان هلندی کوئنراد ون هوتن راهی برای درمان دانه های کاکائو با قلیایی کشف کرد.
نمک ها را برای ایجاد یک شکلات پودری که راحت تر با آب مخلوط می شد درست کنید.
این فرآیند به “فرآوری هلندی” معروف شد و شکلات تولید شده به نام پودر کاکائو یا “کاکائو هلندی”.
ظاهراً ون هوتن دستگاه پرس کاکائو را نیز اختراع کرد، اگرچه برخی گزارشها حاکی از اختراع دستگاه توسط پدرش بود. پرس کاکائو کره کاکائو را از دانههای کاکائو برشته جدا میکرد تا پودر کاکائو را ارزان و راحت درست کند که برای ایجاد طیف گستردهای از محصولات شکلاتی خوشمزه استفاده میشد.
هم پردازش هلندی و هم پرس شکلات کمک کرد تا شکلات برای همه مقرون به صرفه باشد. همچنین راه را برای تولید انبوه شکلات باز کرد.
بیشتر بخوانید: تاریخچه شیرین شکلات: از پذیرایی نخبگان تا غذا برای توده ها
شکلات تخته ای نستله
در بسیاری از قرن نوزدهم، شکلات به عنوان یک نوشیدنی مورد علاقه بود. اغلب به جای آب شیر اضافه می شد. در سال 1847، شکلاتساز بریتانیایی J.S. فرای و پسران اولین نوار شکلات را از خمیری ساخته شده از شکر، مشروب شکلات و کره کاکائو ساختند.
شکلاتساز سوئیسی، دانیل پیتر، عموماً به خاطر افزودن پودر شیر خشک به شکلات برای تولید شکلات شیری در سال 1876 اعتبار دارد. اما چند سال بعد او با دوستش هنری نستله کار کرد – آنها با هم شرکت نستله را ایجاد کردند و شکلات شیری را به این کشور آوردند. بازار انبوه
شکلات در قرن نوزدهم راه طولانی را پیموده بود، اما هنوز جویدن آن سخت و دشوار بود. در سال 1879، یکی دیگر از شکلاتسازان سوئیسی به نام رودولف لینت، دستگاه حلزونی شکلات را اختراع کرد که شکلات را مخلوط و هوادهی میکرد و به آن یک قوام نرم و ذوب در دهان میداد که به خوبی با سایر مواد ترکیب میشد.
در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، شرکتهای خانوادگی شکلاتسازی مانند کادبری، مارس و هرشی در حال تولید انبوه انواع شیرینیهای شکلاتی بودند تا تقاضای رو به رشد این شیرینی را برآورده کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.