کنجد از خانواده Pedaliaceae، یکی از اولین محصولات روغنی است که در انسان استفاده شد، این گیاه به طور گسترده رشد می کند و طعم ملایم و ارزش غذایی بالایی دارد که آن را در رژیم غذایی بسیار محبوب کرده است.
دانه کنجد سرشار از پروتئین و لیپید است و فواید زیادی برای سلامتی دارد، تعدادی از مطالعات in vitro و in vivo و آزمایشهای بالینی نشان دادهاند که دانههای کنجد سرشار از مواد فعال لیگنان هستند.
از جمله خواص کنجد قهوه ای می توان به این مورد اشاره داشت که دارای طبع گرم می باشد و برای افرادی که از مشکلات سردی طبع بدن رنج می برند بسیار مفید می باشد.
آنها دارای آنتی اکسیدان، کاهش کلسترول، تنظیم چربی خون، محافظت از کبد و کلیه، محافظت از سیستم قلبی عروقی، ضد التهاب، ضد تومور و سایر اثرات هستند که فواید زیادی برای سلامت انسان دارند.
علاوه بر این، عصاره آبی کنجد برای حیوانات بی خطر است، کنجد به عنوان یک غذای همولوگ دارویی و خوراکی مهم، در جنبه های مختلف زندگی روزمره مانند غذا، خوراک و لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می شود.
کاربردهای غذایی کنجد در حال افزایش است، این مقاله پیشرفت تحقیقات در مورد ارزش غذایی، ترکیب شیمیایی، اثرات دارویی، و کاربردهای فرآوری کنجد را برای حمایت از توسعه بیشتر عملکردهای بیشتر کنجد بررسی میکند.
کنجد (Sesamum indicum L.) یکی از اولین محصولات روغنی تولید و مصرف انسانی در خانواده Pedaliaceae، کلزا، سویا و بادام زمینی است که به عنوان چهار محصول عمده روغنی چین شناخته می شود.
کنجد برای اولین بار در مکان های باستانی در پاکستان کشف شد، یک محصول کشت شده قدیمی است، در کشورهایی مانند هند، چین و مالزی توزیع می شود.
مردم چین بیش از 5000 سال است که از دانه کنجد استفاده می کنند، در سطح جهان، هند، سودان، میانمار، چین و تانزانیا تولیدکنندگان عمده کنجد هستند.
در سال های اخیر، تولید دانه کنجد در کشورهای آفریقایی افزایش یافته است و تانزانیا به عنوان بزرگترین تولید کننده دانه کنجد جایگزین هند شده است.
بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، تولید جهانی کنجد در سال 2017، 5.899 میلیون تن بوده که 806000 تن آن در تانزانیا و 733000 تن در چین تولید شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.