الکل خرما خانه ای را به آتش کشید

این تحقیق با هدف بدست آوردن اتانول از شکر تخمیر شده الکل خرما با خلوص بالا انجام شد، برای افزایش خلوص الکل از دو تکنیک اصلی در

این مطالعه استفاده می شود، فرآیندی که برای تولید اتانول انجام می شود از فرآیند تقطیر و آبگیری استفاده می کند، با مواد خام تخمیر شده

با استفاده از ساکارومایسس سرویزیه و فناوری سنتی، درابتدا دستگاه تقطیر رفلاکس دو ستونی طراحی و ساخته شد.

با موفقیت برای تهیه اتانول زیستی، میزان قند شکر نخل مصرفی 12.4 درصد بود، بیواتانول از غلظت 10 درصد تلقیح و تغییرات زمان تخمیر

تولیدمی شود، 12 ساعت، 24 ساعت و 36 ساعت و 48 ساعت در pH 5، نتایج اندازه گیری با استفاده از الکل متر، بیشترین غلظت الکل در

شرایط 36 ساعت به دست آمد، زمان تخمیر 9 درصد فرآیند تقطیر و آبگیری به طور مداوم انجام می شود در دمای تقطیر 79 درجه سانتیگراد با

جرم غربال مولکولی 20 گرم، نتایج حاصل از اندازه گیری الکل متر سطوح بیواتانول 54 درصد به دست آمد.

نخل یا نخل گیاهانی هستند که مواد صنعتی را برای مدت طولانی تولید می کنند.

متأسفانه این گیاه برای توسعه یا پرورش جدی توسط طرف های مختلف مورد توجه قرار نمی گیرد، بنابراین انواع مختلفی از محصولات هر روز

به بازار عرضه می شوند که از درختان خرما می آیند و تقاضا برای آنها وجود دارد.

این محصولات هم برای نیازهای صادراتی و هم برای نیازهای داخلی در حال افزایش است، تقریبا تمام قسمت های نخل مفید هستند و می

توانند برای نیازهای مختلفی استفاده شوند، از قسمت فیزیکی (ریشه، ساقه، برگ،الیاف و غیره) و محصولات آنها (شیره و میوه).

میزان قند شیره خرما که بین 6 تا 16 درصد است باعث می شود این گیاه پتانسیل بالایی داشته باشد.

به عنوان منبع مواد خام در تولید اتانول استفاده شود، مواد خام حاوی شکر در شکل یک محلول می تواند مرحله تولید اتانول را کوتاهتر کند که

مستقیماً با آن شروع می شود.

شکر خرما تخمیر شده نشاسته در قسمت میانی درخت خرما توسط خود درخت قابل تبدیل است، به قند تبدیل می شود که سپس انسان از

آن استفاده می کند و به آن شیره می گویند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.