درصد کاکائو باید حداقل 70 درصد باشد
کاکائو، ماده کلیدی شکلات شمشی پارمیدا، حاوی مقادیر قابل توجهی چربی است (40 تا 50 درصد به عنوان کره کاکائو، حدود 33 درصد اسید اولئیک، 25 درصد اسید
پالمتیک و 33 درصد اسید استئاریک). در عین حال، پلی فنول ها حدود 10 درصد از وزن خشک یک دانه کامل کاکائو را تشکیل می دهند. دانههای کاکائو یکی از
شناختهشدهترین منابع پلیفنلهای رژیمی هستند که حاوی آنتیاکسیدانهای فنلی بیشتری نسبت به اکثر غذاها هستند. سه گروه از پلی فنل ها را می توان در
دانه های کاکائو شناسایی کرد: کاتچین ها (37 درصد)، آنتوسیانیدین ها (4 درصد) و پروآنتوسیانیدین ها (58 درصد). این فلاونوئیدها فراوان ترین ترکیبات گیاهی در دانه
های کاکائو هستند. با این حال، تلخی ناشی از پلی فنول ها باعث می شود دانه های کاکائو فرآوری نشده نسبتاً ناخوشایند باشند. به همین دلیل، تولید کنندگان
تکنیک های پردازش را برای حذف تلخی ایجاد کرده اند. چنین درمان هایی محتوای پلی فنول را تا 10 برابر کاهش می دهد.
کالری موجود در شکلات تلخ
شکلات تلخ با طعمی تلخ و شیرین، آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به چای سبز دارد. فلاونوئیدها که نقش موثری در سلامت قلب و پیشگیری از سرطان دارند،
شکلات تلخ را در صورت مصرف متعادل به یک “غذای سالم” تبدیل می کنند. شکلات تلخ با درصد کم کاکائو حاوی قند بیشتر و چربی های ناسالم است. به همین
دلیل هنگام خرید شکلات تلخ دقت کنید که حاوی حداقل 70 درصد کاکائو و بدون شکر باشد. حتی اگر تیره باشد، شکلات یک غذای کالری است و باید با احتیاط مصرف
شود. شکلات تلخ از نظر کالری مانند شکلات شیری، سفید و یاقوتی نیست. 28 گرم شکلات تلخ حاوی 70 تا 85 درصد کاکائو 170 کالری است. کاکائو همچنین
سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، فسفر، مس، آهن، روی و منیزیم است.
از فواید شکلات تلخ که می توان آن را در یک تکه کوچک در بین وعده های غذایی مصرف کرد، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
حاوی آنتی اکسیدان های قوی
شکلات تلخ دارای ترکیبات آلی به ویژه فلاونوئیدها، پلی فنول ها و کاتچین ها است. این آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را خنثی می کنند و از استرس اکسیداتیو
که به سلول ها و بافت ها آسیب می زند جلوگیری می کنند. استرس اکسیداتیو می تواند باعث بیماری هایی مانند دیابت، بیماری های قلبی، پارکینسون، آلزایمر و
سرطان شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.